Wie ben ik?

 

Mijn naam is Joost Uilenbroek. Deze plek, Samaru, heb ik de afgelopen jaren gerenoveerd en ingericht als woon- en trainingslocatie.

 

Zo’n 20 jaar geleden is mijn spirituele ontwikkeling begonnen. Mijn leven liep van de buitenkant prima - ik had een bouwmanagement bureau - maar ik was niet gelukkig. Ik stond niet ontspannen in het leven en voelde altijd dat er meer moest zijn, maar kon mijn vinger er niet op leggen.

 

Door holistische counseling werd ik mij bewust van de wijsheid van mijn lijf'. Ik was verbaasd over de kracht daarvan. Ik besefte dat ik op een andere manier wilde leven en dat ik me niet meer alleen wilde laten leiden door mijn hoofd. Dat was het begin van vele sessies en trainingen en leidde tot ontmoetingen met mensen die ook op een andere manier willen leven.

 

Ik besloot te stoppen met mijn bouwmanagementbureau, volgde een opleiding tot holistisch counselor en verhuisde van Amsterdam naar deze prachtige plek om hier een thuis te creëren.

Wie ben ik?